Jaha, då ska man ut och resa igen!

På fredag bär det av mot Malmö för att gå brodyrkursen jag missade i november då kursledaren blev sjuk. På fredagskvällen ska jag fira min kusins examen som sjuksköterska, lördagen blir det kurs och besök hos mormor (kortidsboende). Söndagen blir det mormor, morfar (förhoppningsvis flyttad från sjukhuset) och sen till farmor & farfar.

Måndagen innehåller del två av kursen och lite förberedelser för tisdagens vidare resa… På tisdag morgon bär det av till Jönköping med pappa och tre kollegor till honom. Väl där kommer jag åka vidare till Ravine (Koppeldragets Jäger) och hans familj i Habo. Onsdagen spenderar jag hemma med Ravine för att lära känna honom och se hur han utvecklats sen i augusti, när vi sågs senast. Torsdagen blir det PromotionEXPO mässan på Elmia och fredagen åker jag en stund till mässan innan hemresan.

Så det blir mycket information och kunskaper och inspiration som ska pressas in under dom dagarna, kommer nog vara rätt trött när jag kommit hem… =)

Mailen blir därför bara kollad nån enstaka gång ist för varja kväll som jag brukar. Men mobilen finns ju alltid! En NY tom!!! Hann att få hem min nya mobil plus tre kanonbra CD-skivor från CDON. En Ericsson T700, Erik Grönvall (vinnare Idol 2009), David Cook (vinnare Am. Idol 2008) och Adam Lambert (tvåa Am. Idol 2009). Tre killar med enorma röster och karaktär. Härlig utstrålning och kanonbra låtar =) Nu har jag trevlig underhållning på tåget ner!

Vi hörs när jag kommit hem – då det kommer nya bilder på Ravine mm =)

Just det, Ravine var med ena dagen på MyDog och fick 1a pris och 3dje placering i juniorklassen på sin debut med en jättefin kritik. Den kommer så fort jag fått den mailad från familjen.

/Amelie